Toimitusehdot

Voimassa 01.02.2015 alkaen

Vaihmalanputiikki.fi

Mamarest OY (y-tunnus 2000781-6) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Vaihmalan putiikki toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail oy on myös maksun saaja.

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi.

Toimituskulut
Toimituksiin lisäämme käsittely- ja postituskulut 8,90 euroa. Palautuksen tapahtuessa emme palauta toimituskuluja.
Huonekalujen toimitusmaksu sovitaan aina erikseen.

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin 3 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.

Vialliset tuotteet
Viallisesta tuotteesta tulee reklamoida meille kohtuullisessa ajassa sähköpostilla putiikki@vaihmalanhovi.fi tai puhelimitse 0207661810, jolloin sovimme palautuksesta. Asiaa nopeuttaa valokuvan toimittaminen sähköpostilla.

Palautukset
Kaikilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen palautusaika 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta, poislukien mahdollisesti pilaantuvat tuotteet sekä intiimituotteet. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti rikkoutumisen estämiseksi. Asiakas maksaa palautuksen toimituskulut.

HUOM! Tilauksen noutamatta jättäminen ei vastaa tuotteen palautusta. Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet postikulut sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista.

Tuotteiden vaihto HUOMIOTHAN mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon tai tuotteeseen, on uudesta toimituksesta maksettava postikulut 7,90€

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, ota yhteys meihin putiikki@vaihmalanhovi.fi tai 0207661810, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Mikäli tuote on huonosti pakattu palautettaessa ja se rikkoutuu matkalla, emme palauta rahoja tuotteesta!

Pakkausmateriaali
Lähetettävät tuotteet pakkaamme ensisijaisesti kierrättäen meille saapuneet pahvilaatikot kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.