Tervetuloa Putiikkiimme!

Tarinamme alkaa, kun äiti ja tytär sattumalta kävivät katsomassa vuokralle tarjottua entistä kunnalliskodin kiinteistöä Lempäälän maaseudulla. Villit visiot heräsivät äidin mielessä, tyttären ollessa kevyesti skeptinen.

Tarjous tehtiin kiinteistöstä ja monen mutkan, vaiheen ja sattuman kautta, olimme yhtäkkiä hotelli-ravintolayrittäjiä paikassa, jossa rappaukset tippuivat seinistä, jokaisen seinän takana oli mysteeri ja vähintäänkin erikoisia ihmisiä pyöri nurkissa. Eräänä päivänä pihaan ilmestyi kaksi lammasta, koska no, nehän nyt vain sopivat tällaiseen maalaismaisemaan!

Remonttia tehden ja tulipaloja sammutellen sujuivat ensimmäiset toimintavuodet ja äidin taitava kädenjälki alkoi näkyä remontoiduissa tiloissa. Ihmisten ihastellessa lopputulosta, syntyi ajatus myös putiikin perustamisesta. Semmoinen pieni ja viehättävä puoti, jossa myydään maalaisromanttisia sisustustuotteita ja ehkäpä lähitilojen tuotteita.

Todellisuus on taru ihmeellisempää, joten nyt, yli kymmenen vuotta myöhemmin, on Putiikkimme ryöpsähtänyt yli satavuotiaiden seinien sisältä myös verkkoon ja voimme tuoda tuotteet entistä laajemman asiakaskunnan ulottuville!

Valikoimassamme on Riviera Maisonin skandinaavista sisustussilmää viehättävät huonekalut ja piensisustustuotteet, Lexingtonin Amerikan itärannikon fiilistä ihannoivat tekstiilit ja astiat sekä mm. omana maahantuontina Mathilde M- sisustustuoksut. Ainoana Suomessa myymme myös Sid Dickensin sisustustauluja!

Vaihmalan Hovista lisää voit lukea osoitteessa https://vaihmalanhovi.fi

Tervetuloa meille!

Terveisin, Seija, Tiia ja Noona